Vodolija: Ljubavni horoskop za OKTOBAR 2018.

0

Ako u vezi ili braku

U prvoj dekadi oktobra obratite pažnju na potrebe vašeg partnera. Bićete skloni da se zatvorite u sebe zbog briga na poslu i da zanemarite voljenu osobu. Sunce, koje vlada vašim poljem ljubavi, 12. oktobra će praviti kvadrat sa Plutonom. Mogu vas iznenaditi tajne koje će izaći na vidjelo zbog nečega što niste na vrijeme rješavali u vašoj emotivnoj vezi ili braku.

U drugoj polovini oktobra započećete duge i otvorene razgovore sa partnerom o svemu što vas pritišće i ometa da budete srećni udvoje. To će vam pomoći da se usmjerite na rješavanje tih problema i da vaša veza krene uzlaznom putanjom. Krajem mjeseca će vaša veza biti ponovo puna uzajamne pažnje i ljubavi. Oboje ćete biti zadovoljni i ispunjeni.

Ako ste slobodni

Na jednoj zabavi primijetićete nekoga ko će vam privući pažnju i s kim ćete započeti neobavezan razgovor. Prijatno ćete se osjećati, jer će ta osoba pokazati priličnu informisanost, znanje, kulturno ophođenje i smisao za humor. Primijetićete da se jedno drugome dopadate. Dogovorićete se da zajedno izađete.

U početku će vaša simpatija da bude pomalo suzdržana, kada su u pitanju stvari koje vode ka nečem više od zabave i koje zalaze u intimu. U drugoj polovini oktobra će se otvoriti.

Nešto starije Vodolije će prvu polovinu oktobra provesti u druženju sa prijateljima. U drugoj polovini mjeseca upoznaćete osobu koja će vas zadiviti šarmom i inteligencijom. Imate šanse kod nje ako ste spremni na intelektualno nadmetanje.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info