Vaga: Ljubavni horoskop za OKTOBAR 2018.

0

Ako u vezi ili braku

Prva polovina oktobra donosi vam nesuglasice unutar porodice. Sa voljenom osobom nećete uspjeti da se uskladite oko porodičnih obaveza. Bićete preoterećeni teškoćama materijalnog tipa koje će od oboje zahtijevati više angažovanja na poslu i izvan kuće. Kvadrat Venere sa Marsom donijeće vam ljubomorne scene, pojačane strasti i izlive posesivnosti.

Od druge polovine oktobra potrudićete se da promijenite ono što je bilo negativno u vašem pristupu voljenoj osobi. U tome će vam pomoći konjunkcija Merkura sa Venerom. Porazgovaraćete otvoreno i iskreno o svemu što vam smeta u vašoj vezi i potrudićete se da to ispravite. Do kraja mjeseca ćete se zbližiti i ostaviti iza vas nesuglasice. Pružaćete više pažnje.

Ako ste slobodni

Prva dekada oktobra proteći će vam u napetoj atmosferi. Primijetićete kako osoba koja vam se dopada ne odgovara na vaše signale i kako se pojavio neko novi ko je osvojio njeno srce. To će u vama izazvati nalet ljubomore i bićete skloni da napravite scenu na javnom mjestu, što će vas rasteretiti napetosti.

Nakon toga ćete se okrenuti bivšem partneru koji vas još uvijek nije prebolio i pružićete mu novu šansu. Budite pažljivi, jer je važno da prvo riješite sve ono što je dovelo do raskida.

Starije Vage će imati problem sa sjećanjima na jednu davno prošlu ljubav koja im neće izlaziti iz glave i srca tokom prve polovine oktobra. Vrijeme je da ostavite iza sebe prošlost, jer ćete samo tako moći neometano da uđete u novu vezu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info