Strijelac: Ljubavni horoskop za OKTOBAR 2018.

0

Ako u vezi ili braku

Merkur, koji vlada vašim poljem braka i partnerstva, praviće izazovne aspekte u prvoj dekadi oktobra, što će dovoditi do nesklada u vašem odnosu sa voljenom osobom. Nećete uspijevati da se jedno drugom prilagodite i dolaziće do čestih neslaganja i prepirki. Nećete uspjeti da se složite oko zajedničkih investicija. Partner će sumnjati da nešto krijete od njega.

U drugoj polovini oktobra imaćete još jedan sukob sa partnerom, jer će svako držati svoju stranu i biće vam teško da postignete dogovor oko zajedničkih planova. Nakon toga ćete uspjeti da vaš odnos dovedete u red. Bićete spremniji na kompromise i uzećete neke stvari u svoje ruke, što će vašem partneru prijati. Imaćete više inicijative u svemu.

Ako ste slobodni

Prvi dio mjeseca oktobra biće za vas dinamičan i donijeće vam više od jedne prilike za ulazak u emotivnu vezu, ali ćete ovog puta postupati pažljivo i nećete da se zalijećete. Imaćete u vidu neprijatna iskustva iz prošlosti kada ste se olako upuštali u veze i izlazili iz njih razočarani.

Neće vam se svidjeti osobe koje vam budu prilazile, jer će svakome nedostajati ponešto od onoga što tražite. Krajem mjeseca pojaviće se neko ko je drugačiji od prosjeka i ko će vam ispuniti srce čežnjom.

Nešto stariji Strijelci će pristati na izlazak sa osobom koja im duže vrijeme udvara, ali će se u zadnjem momentu dogoditi nešto što će ih navesti da odustanu od ideje o vezi. U drugoj polovini oktobra upoznaćete osobu koja će vas oduševiti.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info