Škorpija: Ljubavni horoskop za OKTOBAR 2018.

0

Ako u vezi ili braku

Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, krenuće retogradno u vašem znaku. To ukazuje da privrženost voljene osobe, koja je bila vezana za vas, počinje da se okreće na drugu stranu. Doći će do zahlađenja, a uzrok tome su nerazumijevanje, nedovoljna pažnja sa vaše strane prema partneru i neriješene neprijatne situacije u prošlosti. Mogući su i konflikti.

Druga polovina oktobra donijeće vam mogućnosti da ublažite nesklad u odnosima sa voljenom osobom. Potrebno je da promijenite svoje stavove u odnosu na partnera i unesete nešto novo što će vašu vezu osvježiti i poboljšati. Potrebna vam je iskrena komunikacija.

Ako ste slobodni

Osoba u koju ste zaljubljeni i sa kojom pokušavate da ostvarite emotivnu vezu uradiće nešto što će vas zaprepastiti i razočarati, tako da ćete odustati od daljih pokušaja da je privučete. Zbog razočarenja, koje će vas snažno pogoditi, uletićete u jednu strasnu i prolaznu avanturu. Shvatićete da osim strasti tu neće biti nikada ničega više.

U trećoj dekadi oktobra susret sa bivšom ljubavi navešće vas da razmislite da li da obnovite vezu. Pokušaćete i u početku ćete biti zadovoljni.

Starije Škorpije će imati komplikovan mjesec na polju ljubavi. Bezuspješno će pokušavati da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Javiće im se i bivša ljubav, ali ni sa njom neće uspjeti da obnove vezu. Umiješaće se neko treći.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info