Ribe: Ljubavni horoskop za OKTOBAR 2018.

0

Ako u vezi ili braku

Početak oktobra donosi vam nesuglasice sa partnerom. Nećete uspjeti da se složite oko načina ostvarenja jednog zajedničkog cilja. Počećete i da sumnjate da partner nešto krije od vas. U nekim stvarima će izostati podrška. Partner će početi da se emotivno povlači. To će u vama uključiti alarme. Jedan nesporazum će izazvati prepirku i teške riječi.

Tokom oktobra ćete najviše teškoća imati na polju komunikacija. Zauzimaćete suprotne stavove i više puta će vam se dešavati neočekivani ispadi i svađe koje će najčešće biti zbog sitnica. Nećete biti svjesni da su nesporazumi između vas dvoje neosnovani. Srećom, uspjećete da pronađete zajednički prihvatljivo rješenje i vaš odnos će se vratiti u ravnotežu.

Ako ste slobodni

Osjećaćete se prazno i razočarano u prvoj polovini oktobra. Neko u koga ste polagali visoka očekivanja pokazao se kao nemoguća misija i uz to je odabrao da bude sa osobom o kojoj imate prilično nisko mišljenje.

Vaše razočarenje neće trajati dugo, jer će vam se neočekivano javiti neko koga dugo niste vidjeli i ko je bio daleko od vas. To je neko s kim ste u prošlosti imali emotivnu vezu. Bićete prijatno iznenađeni promjenom. Pružićete novu šansu ljubavi. Nećete se razočarati.

Nešto starije Ribe će, poslije pauze zbog nerazjašnjenih stvari koje su nastale u odnosu sa osobom koja im se dopada, obnoviti kontakt i riješiti nesporazume. Druga strana će se izjasniti da je otvorena na vezu, što će vas obradovati.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info