Rak: Ljubavni horoskop za OKTOBAR 2018.

0

Ako u vezi ili braku

Prva dekada oktobra donijeće vam nesuglasice sa partnerom. Merkur pravi kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju ljubavi. Nezadovoljstva koja ste potisnuli počeće da remete vašu emotivnu vezu. Porazgovarajte o ovom problemu sa partnerom.

U drugoj dekadi oktobra ćete uspjeti da se stabilizujete. Potrebni su vam ustaljeni rituali u zajedničkom životu. Treća dekada oktobra će za vas biti opuštena u odnosima sa voljenom osobom. Uživaćete u zajedničkim trenucima. Potrudićete se da nadoknadite ono što ste propustili u ranijem periodu.

Venera će biti retrogradna, što još više naglašava potrebu za ispunjavanjem neostvarenih želja. Vaš partner će biti prijemčiv za vaše prijedloge i uzvratiće vam osjećanja.

Ako ste slobodni

Prva polovina oktobra vam donosi haotična dešavanja na polju ljubavi. Pokušaj da se približite nekome ko vas privlači izazvaće tenzije i razočaraćete se, što će vas navesti da odustanete. Nakon toga će vam prići neko ko će vam već na prvi pogled djelovati da zadovoljava najveći dio vaših kriterijuma u ljubavi.

U trećoj dekadi oktobra će retrogradna Venera praviti konjunkciju sa Suncem i započećete skladnu vezu na duže staze. Nekim Rakovima će se vratiti stara ljubav.

Nešto starije Rakove očekuje susret sa osobom sa kojom su ranije bili u vezi. Nakon više pokušaja, koji su se završili neuspjehom, stara ljubav će ovoga puta da se pokaže pravim pogotkom. Imaćete ono što vam je prvi put nedostajalo.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info