Ovan: Ljubavni horoskop za OKTOBAR 2018.

0

Ako u vezi ili braku

Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, počinje da se kreće retrogradno 5. oktobra. Donijeće vam nevolje u ljubavi. U vaše odnose sa voljenom osobom uvući će se ljubomora. Kvadrat Venere sa Marsom dovešće strasti do usijanja, što može da se završi ozbiljnim sukobima. Neslaganja će najviše nastati u vezi zajedničkih ulaganja i kućnog budžeta.

Sredinom oktobra uspjećete da nađete rješenje tako što ćete porazgovarati sa voljenom osobom i iznijeti sve što vam nije po volji u vašoj vezi. Bićete dovoljno uviđavni da saslušate i primjedbe vašeg partnera na vaše ponašanje. Mada ćete uspjeti da izgladite nesuglasice, povremeno će da iskrsnu manje, prolazne prepirke. Do kraja mjeseca bićete ponovo u ljubavi.

Ako ste slobodni

Venera koja kreće retogradno 5. oktobra, donijeće vam susret sa bivšom ljubavi, a to će vas u početku uznemiriti. Sjetićete se kako ste se i zbog čega razišli. Davno potisnuta sjećanja o vremenu koje ste proveli zajedno počeće da vas pritišću.

Osoba koja vam se dopada odjednom će se pojaviti sa nekim novim i shvatićete da od vaših očekivanja nema ništa. Sjetićete se lijepih trenutaka sa bivšom ljubavi koja će vas pozvati da izađete. Do kraja mjeseca obnovićete vezu.

Stariji Ovnovi upoznaće nekoga ko će ih podsjetiti na osobu koju su voljeli u prošlosti. Očekivaćete da vam se ponovi sve kroz šta ste prošli, da biste na kraju shvatili da između prošlosti i nove simpatije postoje samo poneke sličnosti.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info