Lav: Ljubavni horoskop za OKTOBAR 2018.

0

Ako u vezi ili braku

Venera će krenuti retrogradno 5. oktobra i 11. u mjesecu će praviti kvadrat sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi. Ovo će dovesti do ponavljanja tenzija i nesuglasica koje ste imali u prethodnom mjesecu. Nemojte opet praviti iste greške. Nesuglasice će pojačati i kvadrat Merkura sa Marsom. Izbjegavajte ljubomorne scene i prepirke oko svakakvih sitnica.

Treća dekada oktobra donosi uticaje koji će vam pomoći da prevaziđete neslaganja sa voljenom osobom. Venera će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem 26. u mjesecu, što će vam donijeti plodne uvide u to šta je neophodno kako bi vaš odnos sa partnerom postao skladniji. Promijenićete nešto u svom pristupu i ponašanju, što će obradovati vašeg partnera.

Ako ste slobodni

Osoba sa kojom ste pokušali da ostvarite emotivnu vezu, ali ste uspjeli samo da dobijete prolaznu i kratku avanturu, nastaviće da privlači vašu pažnju i ovog mjeseca. Često ćete se viđati na istim mjestima i između vas dvoje će ponovo da se razbuktaju strasti.

Sve će se kao i prošlog puta završiti u krevetu, ali ćete dobiti novu šansu za nešto više od strasnog seksa. Savjet je da odete korak dalje, jer biste tako počeli da osjećate i nešto više od prolaznih strasti. Veza bi mogla da uspije.

Nešto stariji Lavovi imaće velika očekivanja od jedne osobe sa kojom već duže vrijeme flertuju. Počećete da se češće viđate, ali će ubrzo početi da se javljaju napetosti i nesuglasice. Vaš novi partner će se pokazati ljubomornim. Razočaraćete se.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info