Jarac: Ljubavni horoskop za OKTOBAR 2018.

0

Ako u vezi ili braku

Retrogradana Venera vas opominje da je krajnje vrijeme da se posvetite zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom i da smanjite vašu obuzetost raznim obavezama koje svakodnevno smišljate kako biste izbjegli bliskost. Prva polovina oktobra donosi vam dosta iskušenja u vidu neslaganja sa voljenom osobom oko važnih zajedničkih planova. Moguće su i svađe.

U drugoj dekadi oktobra Merkur će praviti sekstil sa Saturnom, što će vas motivisati da sa partnerom porazgovarate o svemu što vam pravi smetnje u vezi. Bićete iznenađeni koliko je vašem partneru stalo do zajedničkog vremena udvoje. U trećoj dekadi mjeseca uspjećete da nadoknadite veći dio propuštenog. Pokazećete iskrena osjećanja voljenoj osobi.

Ako ste slobodni

Vaše potrebe u ljubavi biće više površne nego što ćete osjećati potrebu za stalnom vezom. Pokušaćete da uđete u avanturu sa osobom koja nije slobodna, ali ćete se ubrzo razočarati, jer vam neće prijati ni u seksu niti kao ličnost.

Osoba kojoj se vi dopadate biće ljubomorna zbog vaše avanture. Pokušaće da vam privuče pažnju na sebe i u tome će uspjeti. Počeće da vam se nameće, a vi ćete ubrzo biti uhvaćeni u njenu mrežu. Uvidjećete krajem okotobra da se dobro slažete. Veza je moguća.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati nekoga ko će za vrlo kratko vrijeme uspjeti da ih očara. Zaljubićete se i bićete začuđeni, jer vam se to nije dugo dogodilo. Pronaći ćete mnogo sličnosti i zajedničkih interesovanja. Do kraja oktobra započećete vezu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info