Djevica: Ljubavni horoskop za OKTOBAR 2018.

0

Ako u vezi ili braku

Venera, koje će se kretati retrogradno od 5. oktobra, usmjeriće vas da sa partnerom pokrenete razgovore o onome što je, u vezi vaših međusobnih očekivanja i ispoljavanja emocija jedno prema drugome, nezadovoljavajuće u vašem odnosu. Oko toga mogu da iskrsnu i sukobi pa čak i ljubomorne scene, zbog kvadrata Venere sa Marsom. Izbjegavajte svađe.

U drugoj polovini oktobra uspjećete da poboljšate odnos sa voljenom osobom zahvaljujući retrogradnoj konjunkciji Venere sa Suncem koja će vam donijeti uvide u to kako da pristupite partneru i kako da poboljšate komunikaciju i povjerenje u vezi. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom krajem mjeseca donijeće vam bolje razumijevanje i motivaciju da budete iskreni.

Ako ste slobodni

Osjećaćete se nesigurno i pravićete greške u pokušaju da privučete pažnju jedne osobe koja će vam djelovati kao idealan partner. Vremenom ćete shvatiti da niste zanimljivi toj osobi i osjećaćete se razočarano.

U drugoj polovini mjeseca će vam prići neko ko će vas podsjetiti na nekoga s kim ste ranije bili u vezi i koga ste voljeli. Između vas dvoje će se ubrzo razviti simpatije i razgovori o sličnim interesovanjima. Do kraja oktobra ćete ući u vezu i bićete zadovoljni ishodom.

Nešto starije Djevice će osjećati potrebu da se skrase pored osobe koja ne mora da bude idealna, već samo dovoljno uredna i komunikativna. Upoznaćete nekoga ko će zadovoljiti vaše kriterijume. Biće vam potrebno strpljenje, ali će biti nagrađeno.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info