Blizanci: Ljubavni horoskop za OKTOBAR 2018.

0

Ako u vezi ili braku

Venera će 5. oktobra krenuti retogradno, što vas upozorava da će vaš partner biti nezadovoljan vašom pažnjom i da će se vaša veza naći na iskušenjima. Merkurova opozicija sa Uranom može dovesti do ozbiljnih nesuglasica u slučaju da ste nešto skrivali od partnera, jer će vaš partner neočekivano saznati nešto što mu niste rekli. Izbjegavajte neiskrenost.

Druga dekada oktobra donijeće vam nove nejasnoće i neočekivane smetnje u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno je da se potrudite da nađete zajednički prihvatljivo rješenje. U trećoj dekadi mjeseca uspjećete da postignete razumijevanje i da se prihvatite rješavanja proteklih nesuglasica. Najvažnije će biti da poradite na poboljšanju međusobnog povjerenja.

Ako ste slobodni

Privući će vam pažnju osoba koju ćete upoznati na poslovnom sastanku ili preko jednog prijatelja. Simpatije će biti obostrane, ali ćete saznati da je osoba u braku ili dugoj vezi. Predložiće vam da se tajno viđate i da uđete u tajnu vezu ili avanturu, ali će se to već u startu pokazati napeto i nesigurno. Brzo ćete odustati.

Nakon toga će se pojaviti još dvije osobe do kraja mjeseca koje će željeti da sa vama budu u tajnoj vezi. Sa trećom osobom možete da imate nešto skladno i ozbiljno.

Stariji Blizanci će doći u priliku da biraju između dvije osobe koje im pokazuju naklonost, ali će im biti teško da se odluče. Koju god da izabarete, svjesni ste da ćete teško moći da se uklopite, jer ste svjesni velikih razlika u životnim navikama.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info