Bik: Ljubavni horoskop za OKTOBAR 2018.

0

Ako u vezi ili braku

Oktobar će biti prilično stresan i promjenjiv mjesec za vas, kada se radi o odnosima sa voljenom osobom. 11. u mjesecu, Venera, vaš vladar, praviće kvadrat sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Sukobi sa partnerom će iskrsnuti oko zajedničkih planova. Svako će vući na svoju stranu i nećete moći da se složite. Izbjegavajte svađe.

U drugoj polovini oktobra Merkur će praviti konjunkciju sa Venerom, što će olakšati da postignete dogovor, ali će tenzije i dalje da traju i biće povremenih prepirki i nesuglasica zbog kvadrata Merkura sa Marsom. U trećoj dekadi oktobra Venera će praviti retrogradnu konjunkiju sa Suncem i uspjećete da prevaziđete teškoće. Vaša veza će opet biti skladna.

Ako ste slobodni

Pokušaćete da privučete pažnju osobe koju ćete upoznati ne jednoj zabavi i koja će vam se na prvi pogled dopasti, ali će još neko baciti oko na nju. Bićete primorani da se takmičite sa konkurencijom. To će vas stavljati u neprijatne situacije i bićete skloni ishitrenim reakcijama koje vam neće ići u prilog kod vaše simpatije.

Za vas će, u isto vrijeme, biti zainteresovana jedna osoba koja bi mogla da bude bolja prilika od ove koju ćete pokušati da osvojite. Pazite da ne propustite šansu.

Stariji Bikovi će ishitreno ući u površnu vezu sa jednom osobom, ali ubrzo će uvidjeti da su pogriješili u izboru. Nakon raskida te veze, pokušaćete da priđete osobi koju duže vrijeme zaobilazite, a znate da joj se sviđate. Ona će biti hladna.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info