Vodolija: Sedmični horoskop za period od 01.10.2018. do 08.10.2018.

0

Posao. Neki planovi se ne pokreću na način koji biste vi željeli ili koji očekujete. U dogovorima i novim poslovima postoji element odlaganja, zakašnjenja, što će vas jednim dijelom nervirati. No, s druge strane i redovnih obaveza je sada dosta pa vam trenutno to u potpunosti ispunjava vrijeme.

Imaćete dosta aktivnosti u smislu sastanaka, dogovora, papiroloških pitanja. Stoički gurate sve ovo odjednom, nadajući se da će se rezultati pokazati u što skorijem roku. Hoće, ne brinite.

Ljubav. Uglavnom ste u ovom periodu dovoljni sami sebi. S vremena na vrijeme potrebna vam je partnerova pažnja, a onda očekujete da se druga strana prilagodi vašem vremenu i potrebama.

Moglo bi se reći da je ovo pomalo sebično funkcionisanje, ali jednostavno takav vam je period. Ako ništa drugo, makar u ovim danima neće biti nekih rasprava, negativne energije. Mnogo bolje i mnogo više ćete sebe davati prijateljima…

Ukoliko ste slobodni, flertovanje je tu, neki zanimljivi ljudi su tu i mora se priznati da čak postoje i osobe koje vas prilično privlače Ali, konkretnih dešavanja nema. Možda trenutno niste spremni da se upustite u emotivni odnos bilo koje vrste…

Zdravlje. Starije Vodolije će mučiti hronične tegobe. Gledajte da olakšate sebi što više, a ukoliko je potrebno prošetajte i do doktora – moguće je da će vam promijeniti terapiju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info