Vaga: Sedmični horoskop za period od 01.10.2018. do 08.10.2018.

0

Posao. Provjerite ono što ste u prethodnom periodu uradili, jer možete otkriti da postoje neki propusti koje sada možete ispraviti. Takođe, posebnu pažnju obratite na sve ono što radite, a što je vezano za papire i dokumentaciju, jer se mogu potkrasti greške.

Što se tiče obaveza, ove sedmice ćete ih ili polovično odraditi ili će vam biti potrebno više pokušaja da sve privedete kraju. Ukoliko računate na nečiju podršku, na savjet ili na pomoć, moguće je da će to biti prolongirano za naredni period.

Ljubav. Često ćete osjećati da ne postoji dovoljno razumijevanja između vas i emotivnog ili bračnog partnera. Iako se trudite da funkcionišete normalno, evidentno je da ispod površine stoje mnoga pitanja i problemi koje zasad uspješno izbjegavate da pokrenete.

Pitanje je samo koliko dugo ćete ćutati. Ukoliko možete da popravite nešto u odnosu sa voljenom osobom, uradite to. Ukoliko ne možete, bolje nemojte stvari pogoršavati. Dajte sebi još malo vremena da sagledate vaš odnos sa svih strana.

Slobodni, sigurno je da postoje osobe koje su zainteresovane za vas. No, vi zasad samo održavate neku površnu komunikaciju, dok ste suštinski okrenuti samo sebi i ne naročito zainteresovani za bilo koga.

Zdravlje. Niste loše, ali niste ni dobro. Mlađi mogu osjećati promjenjiv energetski nivo, a kod starijih može doći do jačeg pada imuniteta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info