Strijelac: Sedmični horoskop za period od 01.10.2018. do 08.10.2018.

0

Posao. Malo ćete imati problem sa organizacijom, jer je obaveza previše, a vremena da se sve postigne i završi u predviđenim rokovima premalo. Posebno ćete biti opterećeni u prvoj polovini sedmice, kada možete imati i neke zbunjujuće situacije sa kolegama ili praviti grešku za greškom.

Iako će te greške biti sitne, ipak će vas konstantno vraćati korak unazad, tjerajući vas da sve ponavljate. No, u drugom dijelu ovog perioda stvari polako dolaze na svoje mjesto i mnogobrojne situacije se raščišćavaju.

Ljubav. Partner je vrlo sumnjičav i nepovjerljiv tokom ove sedmice pa, ukoliko nešto krijete, potrudite se da to i ostane tajna. No, u suštini krili ili ne krili, isto vam se hvata – voljena osoba će vas proučavati, pažljivo posmatrati i analizirati svaki vaš pokret. To što će se slatko osmjehivati i čavrljati ne znači da u svojoj glavi ne tumba raznorazna pitanja. Takođe, možete imati problema oko zajedničkih planova i finansija.

Ukoliko ste slobodni, nije da nema udvarača, nije da nema interesantnih osoba oko vas. Ali jednostavno, kao da se ne događa “ono nešto” što je vama potrebno, kao da niko ne uspijeva da probudi u vama onaj pravi ljubavni plamen.

Zdravlje. Ne obraćate pažnju na svoje zdravlje, potpuno ste se zapustili i po pitanju ishrane i jasno vam je da biste trebali da što prije pokrenete neke promjene. Ne čekajte sutrašnji dan, to možete već danas!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info