Škorpija: Sedmični horoskop za period od 01.10.2018. do 08.10.2018.

0

Posao. Do polovine sedmice imaćete osjećaj da vas situacije koče i da non stop morate da preskačete neke prepreke i savlađujete ih. To vas pomalo umara, ali više mentalno nego fizički pa će neki od vas imati potrebu da odustanu i to onda kada su skoro pred ciljem.

Dakle, odustajanja nema! Uložite dodatni trud i energiju, jer će vam se to i te kako isplatiti u narednom periodu! Iako sada nemate takav osjećaj, pred vama je izuzetno plodonosno vrijeme i zato nepokolebljivo istrajte dalje!

Ljubav. Venera u vašem znaku i polju ličnosti usporava i sprema se za retrogradno kretanje od 5. oktobra. Ovo je osjetljiv period za vas ukoliko ste u vezi ili u braku, jer konstantno imate osjećaj da nešto nije u redu, konstantno preispitujete svoja osjećanja, ali i ponašanje voljene osobe.

Neke informacije koje dolaze do vas, u prvom dijelu sedmice, nimalo vam se neće dopasti, što može proizvesti sarkastične ili “ubadajuće” komentare prema partneru. Samo polako, ne žurite sa odlukama i ne budite brzi na jeziku.

Ukoliko ste slobodni, sa ovom Venerom i te kako možete privući nekog od bivših partnera ili poznanika ponovo u svoj život. No, vidjećemo šta će se dešavati dalje – ovo je tek početak…

Zdravlje. Iako se osjećate znatno bolje nego u prethodnom periodu, još uvijek niste u potpunosti “svoji”. Više odmora, više kretanja, više spavanja…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info