Ribe: Sedmični horoskop za period od 01.10.2018. do 08.10.2018.

0

Posao. Posla imate preko glave i više od toga. Taman pomislite da ste završili sa jednom obavezom, već se pojavljuje sljedeća. S vremena na vrijeme će vam se činiti kao da radite na pokretnoj traci i da nema šanse da će se ona uskoro zaustaviti…

Gledajte da izbjegavate rasprave ili konfliktne situacije sa osobama koje su egoistične, teške. Ne dokazujte im ništa, jer to nećete uspjeti, a samo ćete se iznervirati u procesu. Trudite se da sve što imate završite na vrijeme i da budete fokusirani na ono što radite.

Ljubav. Smatrate da partner nije dovoljno prisutan, da njegova podrška izostaje i da je okupiran sobom i svojim ličnim prioritetima. Prijatelji vam skreću pažnju da možda očekujete previše, da ste zahtjevni i da pokušate da razumijete voljenu osobu, kojoj definitivno nije lako.

Radna sedmica može donijeti promjenjivo funkcionisanje i osjećanja, ali bi situacija oko vikenda već trebalo da se smiri, a vas dvoje uspijete da provedete više vremena zajedno.

Ukoliko ste slobodni, opasno vas privlači “zabranjeno voće”, ali zasad uspijevate da odolite svojim impulsima i strastima. S druge strane, udvara vam se više osoba, što vam je u jednom trenutku baš zanimljivo, ali vas već u drugom umara i smara.

Zdravlje. Osjetljivo vam je grlo pa treba voditi računa da se obična prehlada ne pretvori u jaču respiratornu infekciju. Pijte dosta čajeva i uzimajte vitamine.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info