Rak: Sedmični horoskop za period od 01.10.2018. do 08.10.2018.

0

Posao. Napetost će se provlačiti u poslovnim relacijama pa, u odnosu sa kolegama, pokušajte da kontrolišete svoje reakcije i trudite se da postignete obostrano zadovoljavajuće rješenje. Zastoj u dogovorima i pregovorima moguć je u prvom dijelu sedmice.

Već nakon toga sve će krenuti mnogo bržim tokom. Nadređeni vas mogu požurivati po pitanju vaših obaveza, naročito ako treba srediti neku papirologiju ili se pozabaviti važnim dokumentima.

Ljubav. I vi i partner ćete u ovoj sedmici biti u nekom čudnom raspoloženju, pogotovo u prvih par dana. Bićete nervozni, isključivi, povremeno ljubomorni, a u svakom slučaju komunikacija vam neće biti baš najjača strana.

No, sve su ovo prolazni momenti koji se mogu relativno lako prevazići. Sa malo dobre volje i nešto više spremnosti na kompromis, sve se može regulisati i drugi dio sedmice provesti u jednoj mirnijoj i opuštenijoj atmosferi.

Oni koji su slobodni, Venera u vašem polju ljubavi usporava i kreće unazad od 5. oktobra, što će donijeti zastoj u odnosu sa nekim ko vam je simpatičan ili koga želite da osvojite. Neki od vas dosta razmišljaju o bivšem partneru i razmišljaju da li da ostvare kontakt.

Zdravlje. Ukoliko ste pripadnik mlađe generacije, potrebno vam je više kretanja i boravka u prirodi. Kod starijih – reumatske tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info