Ovan: Sedmični horoskop za period od 01.10.2018. do 08.10.2018.

0

Posao. Manje, na svu sreću prolazne, teškoće u komunikaciji sa kolegama i šefovima. Neko s kim radite može zahtijevati previše od vas, požurivati vas ili vam postavljati nemoguće misije. Ne dozvolite da vas isprovociraju i uvijek razmišljajte o svojoj stabilnosti i budućnosti.

Mogu se ove stvari prevazići, ali ne impulsivnim ponašanjem. Ove sedmice će vam biti nešto teže da realizujete ono što ste zamislili, ali sa više uloženog truda i to je moguće.

Ljubav. Venera, planeta koja vlada vašim partnerskim odnosima, polako usporava da bi od 5. oktobra krenula retrogradnim hodom. Možda ne od početka sedmice, ali već tamo negdje od utorka ili srijede primijetićete da komunikacija sa voljenom osobom počinje polako da klacka i da vam “bolje ide” da se raspravljate nego da se dogovarate.

Pazite, tek smo zakoračili u period retrogradne Venere pa bi bilo fino da od samog starta pokušavate da održavate odnos sa partnerom u nekim finim i normalnim okvirima.

Ukoliko ste slobodni, pred vama je sedmica sa ne baš nekim naročitim ljubavnim šansama. Uživajte sa prijateljima i čekajte svoj momenat.

Zdravlje. Stariji Ovnovi mogu imati problem sa kičmom, kostima, zglobovima. Kod mlađe generacije –pojačajte ishranu, budite u pokretu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info