Lav: Sedmični horoskop za period od 01.10.2018. do 08.10.2018.

0

Posao. Važne stvari će ići kako treba u ovoj sedmici, ali će postojati sitnice oko kojih se možete nervirati ili se više puta vraćati na njih. Uglavnom će biti nekih problema sa papirima ili u ugovorima pa tu posebno obratite pažnju.

Ukoliko vam je potrebno neko uvjerenje ili dozvola za nastavak rada ili za projekat oko kojeg ste angažovani, sigurno je da ćete više puta morati da obilazite šaltere da biste ovo završili, jer će vam uvijek faliti “jedan papir”. No, sve će ovo doći na svoje mjesto pred kraj radne sedmice.

Ljubav. Neće biti baš lako uvijek, u ovoj sedmici, pronaći prave riječi u razgovoru sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Umjećete da, s vremena na vrijeme, potkačite jedno drugo, ali ćete isto tako brzo i zaboravljati sitnice koje su vas iznervirale.

I jedno i drugo umijete da budete tolerantni kada to želite, a isto tako oboje možete i raspravu preokrenuti u smijeh i dobru energiju. Vodite se ovim principom i više se posvetite jedno drugom.

Slobodni, ako ste u prethodnom periodu upoznali neku interesantnu osobu, to se sada razvija i donosi vam oboma mnogo smijeha i finu komunikaciju. Još uvijek ste pomalo oprezni zbog nekih prošlih grešaka, ali osjećate da se polako raskravljujete.

Zdravlje. Grlo i respiratorni organi su vam dosta osjetljivi tokom ovog perioda. Jačajte imunitet i više vodite računa o sebi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info