Jarac: Sedmični horoskop za period od 01.10.2018. do 08.10.2018.

0

Posao. Nervoza u poslovnom okruženju posebno je naglašena tokom prvog dijela ove sedmice. U istom periodu potrudite se i da odnos sa nadređenima bude korektan, mada će to povremeno biti dosta teško.

Šefovi vam mogu zamjeriti zbog nekih propusta koje ste napravili, najvjerovatnije kada je papirologija u pitanju. Potrudite se da budete fokusirani na posao i ne radite više stvari odjednom. I vi ćete biti zahtjevni tokom ovih dana pa će kolegama biti povremeno teško da prate vaš tempo i prilagode se.

Ljubav. U potpunosti ste okrenuti poslu, materijalnoj situaciji i finansijskim pitanjima i za voljenu osobu ili bračnog partnera imate sve manje vremena. Rijetki zajednički trenuci, vaša energetska iscrpljenost, čak i kada se vidite, nećete moći da budete “pravi vi”.

Najviše će vam odgovarati da se povučete i razmišljate. Partner zasad ne reaguje na ovakvo vaše ponašanje, ali ukoliko se ono nastavi, možete imati problem. Pokušajte da se makar povremeno posvetite i osobi koju volite.

Ukoliko ste slobodni, trenutno vam se udvaraju makar dvije osobe. Zanimljivo je vama da povremeno flertujete, ali se ne upuštate ni u šta ozbiljnije. Nekima od vas još uvijek je bivša ljubav u mislima…

Zdravlje. Sedmica u kojoj vam imunitet može biti prodrman. Moguće su respiratorne infekcije. Kod starijih reumatski problemi, kičma, zubi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info