Djevica: Sedmični horoskop za period od 01.10.2018. do 08.10.2018.

0

Posao. Imaćete osjećaj da samo tapkate u mjestu i da se non stop vrtite oko jednih te istih stvari. Venera u vašem polju komunikacije je skoro pa potpuno statična i sprema se za svoju retrogradnost koja će otpočeti 5. oktobra.

Iz tog razloga, ništa od dogovora kao da sada neće moći da bude definisano i stalno ćete se vraćati na početak. U ovoj sedmici obratite dosta pažnje i na papirologiju, izvještaje, dokumentaciju, jer možete nehotice napraviti veće propuste.

Ljubav. Neka nezadovoljstva u vama polako rastu, ali još uvijek se trudite da se to ne odrazi na odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. U ovoj sedmici i vaše raspoloženje nije baš na nekom nivou, pogotovo u prvom dijelu sedmice, jer ste dosta opterećeni poslom i novčanim pitanjima. No, nekako ćete funkcionisati sa voljenom osobom, uglavnom izbjegavajući pitanja koja bi mogla da unesu pometnju ili negativnu energiju u vašu vezu.

Slobodni maju promjenjivu komunikaciju sa osobom koja im se dopada. Takođe, u ovom se periodu može pojaviti još neko ko bi vas zainteresovao, ali nikako nećete uspijevati da provalite da li i ta osoba osjeća isto prema vama.

Zdravlje. Starije Djevice će hronične tegobe spopasti sa svih strana. Mogli biste da odete na kontrolu kod nadležnog doktora. Mlađi – korektno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info