Blizanci: Sedmični horoskop za period od 01.10.2018. do 08.10.2018.

0

Posao. U ovoj sedmici će povremeno biti zastoja u komunikaciji sa osobama koje su vam poslovno važne. Neko na vas može vršiti pritisak, pa iskoristite svoje diplomatske veštine da na pravi način izađete iz ovih situacija.

Potrudite se da svoje obaveze završite na vrijeme, a pogotovo u prvom dijelu sedmice obratite pažnju na sva papirološka pitanja. U ovoj sedmici neće biti nekih velikih promjena već prije njihovih nagovještaja za naredni period.

Ljubav. Neke kratkotrajne trzavice, razmimoilaženja u mišljenjima i dogovorima biće aktuelni u prvih par dana sedmice u koju ulazite. No, pošto vam je komunikacija sada dovoljno dobra da možete da razgovarate na pravi način o svakom problemu, malo je vjerovatno da će bilo šta od ovog napraviti iole trajniji ili veći raskol između vas dvoje.

Brzo ćete preći preko svega i nastaviti dalje. Ukoliko ste u mogućnosti, dane vikenda iskoristite za zajedničko kraće putovanje ili makar provedite što više vremena u nekim zabavnim aktivnostima.

Ukoliko ste slobodni, u trenutku vam se može učiniti da osoba koja vas zanima ne reaguje na vaše udvaranje. No, vrlo brzo će se komunikacija poboljšati i možete nastaviti dalje…

Zdravlje. Generalno gledano, u dosta ste osjetljivom zdravstvenom periodu. Jačajte imunitet i čak i male prehlade shvatajte ozbiljno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info