Bik: Sedmični horoskop za period od 01.10.2018. do 08.10.2018.

0

Posao. Manji problemi u poslovnoj svakodnevnici. Postoji mogućnost nesporazuma ili nekih zbunjujućih situacija pa, prije nego što odreagujete, pokušajte da prvo sa kolegama raščistite stvari na neki miran način.

U ovoj ste sedmici nešto usporeniji, malo vam je teže da funkcionišete, umaraju vas obaveze, ali i ljudi sa kojima ste u kontaktu. Ne žurite nigdje i makar dva puta provjerite ono što ste uradili, pošto postoji mogućnost grešaka. Naročito obratite pažnju na sva papirološka pitanja.

Ljubav. U ovoj sedmici će se češće javljati sitni problemi oko svakodnevnog funkcionisanja i dogovaranja sa voljenom osobom. Imaćete osjećaj da druga strana namjerno sabotira vaše planove ili da joj smeta sve što vi predložite, a da insistira na nekom svom načinu i ispunjenju svojih ličnih potreba.

Povremeno će biti usputnog “peckanja”, ali uglavnom ćete uspijevati da ostvarite kakav takav sklad. No, ovo je tek početak perioda u kojem treba biti obazriv i spremniji na kompromis.

Ukoliko ste slobodni, imate interesantnu komunikaciju sa suprotnim polom, ali malo je vjerovatno da će vas neko istinski dotaknuti i učiniti da poželite da ostvarite nešto više od prijateljskog kontakta.

Zdravlje. Ulazite u period smanjenog imuniteta pa je potrebno da obratite pažnju na ishranu, oblačenje, dovoljno odmora i kvalitetnog sna.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info