Večeras: Pun Mjesec u znaku Ovna (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Septembarski puni Mjesec pada u vatreni znak Ovna i pomoći će u rezimiranju energija proteklog mjeseca.

Septembar je bio jedan od najproduktivnijih mjeseci koje smo imali u posljednje vrijeme. Zapravo, od oktobra do novembra stvari će ponovo usporiti pa nam je septembar idealna šansa da se pokrenemo i malo poguramo stvari ka naprijed.

Septembarski puni Mjesec pomoći će nam da povučemo određene konačne poteze i da preduzmemo akciju na svim područjima koja smo pokušavali da prepravimo. Kako je energija Ovna vatrena tako nas i poziva da sve ubrzamo, da postanemo samosvjesni i zatim da krenemo za onim što želimo.

Energija Ovna daje nam izdržljivost i težnju da se stvari dogode, a to je vrsta podrške koju ćemo primiti od ovog punog Mjeseca. Iako će nas lunarne vibracije podržavati u tome da obavimo stvari i da preduzmemo akciju, ovaj puni Mjesec je i emotivan pa će biti veoma važno da pronađemo ravnotežu.

Ovaj puni Mjesec će pojačati naše emocije i može biti jedan od glavnih krivaca za česte promjene raspoloženja. Uz pojačane emocije, može se dogoditi da uradimo nešto što ne želimo ili nešto zbog čega kasnije možemo zažaliti.

Ono što je veoma preporučljivo ovog punog Mjeseca jeste da pokušamo ostati smireni i da pokušamo da upravljamo svojim emocijama. Ukoliko ipak osjetite da frustracija i ljutnja izbijaju na površinu, pokušajte da se ohladite prije nego pristupite situaciji. Može doći do ispoljavanja vatrenih emocija pa dajte sve od sebe da ostanete prizemljeni.

Ljutnja i frustracija često su znaci duboko zakopanog bola, tako da bi bilo veoma mudro da radite na otkrivanju toga gdje se bol skriva. Svi imamo različite boli i lekcije koje je potrebno da prevaziđemo u životu, ali veoma često, naš bol se može povezati sa nedostatkom ljubavi.


Bez obzira na bol koji osjećamo, čini se da je više ljubavi jedan od najboljih lijekova. Iako ne možemo prisiliti druge da nas vole, možemo naučiti da volimo sebe,bezuslovno i bez straha. Kada to uradimo, to nam dozvoljava da oprostimo sebi, oprostimo drugima i da počnemo da liječimo bol.

Možete shvatiti kako ovo liječenje i ozdravljenje pomaže da se ojačaju i učvrste već postojeće veze u vašem životu i da otvorite svoje srce za uspostavljanje dubljih veza sa drugima, ali i sa samima sobom.

Kada putujete duboko unutar sebe, kada se otvorite i naučite da volite ono što nađete, to vam omogućuje da istinski dajete i primate ljubav na potpuno novom nivou. Često je potrebna još jedna osoba da vas podstakne na ovo putovanje, zbog čega su veze veoma važne i mogu biti pravi izvor iscjeljenja.

Iako u ovaj svijet dolazimo “sami” i napuštamo ga “sami”, potrebni su nam drugi kako bismo živjeli. Naša veza sa drugima doprinosi rastu naše duše. Naša veza sa drugima pomaže nam da shvatimo svijet u kojem živimo.

Razvijanje veza sa drugima svima nam je veoma važno, a tokom ovog punog Mjeseca možemo se istinski povezati sa kvalitetom odnosa koje imamo u svom životu. Takođe, možemo spoznati kako je potrebno da određene veze pustimo ili da pružimo više vremena i zahvalnosti vezama koje imamo u našem životu.

Septembarski puni Mjesec sa sobom donosi mnoštvo energije. S pravom se može reći kako ova energija donosi iscjeljenje, buđenje i emocionalni rast, a što će nam pružiti podršku i usmjerenje tamo gdje je to potrebno.

Ovaj puni Mjesec je poput svjetionika koji će obasjati naše rane, naše veze, naš život te će nas ohrabriti da više volimo kako bismo mogli napravi promjene u životu koje želimo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info