Vodolija: Sedmični horoskop za period od 24.09.2018. do 30.09.2018.

0

Posao. Svaki početak će biti težak i naporan i tu nema šta da se priča. No, dobro je što je samo početni momenat takav, a ostatak donosi dobru energiju, brzo rješavanje situacije i odlične rezultate.

Da se razumijemo, vi ćete se lijepo nervirati u ovom procesu, ali realno gledano nemate razloga za to. Iako situacija štuca, ipak ide u pravom smjeru, onom kojeg ste vi zacrtali. Sa nadređenima zadržite princip – “klimam glavom, smješkam se i ćutim”. I sve će funkcionisati baš kako treba.

Ljubav. Sa voljenom osobom ili bračnim partnerom i dalje funkcionišete hirovito, nepredvidivo. U vama se smjenjuju osjećanja pa u jednom momentu volite do ludila drago vam biće, da biste već u sljedećem imali želju da se tako slatko isvađate, da sve puca. Ne bi se reklo da ste neuračunljivi, već prije nestabilni. Partner se više trudi od vas da bude sve u redu, tako da bi bilo fino da i vi pratite njegov primjer.

Ukoliko ste slobodni, vas salijeću ponude sa svih strana. Ima tu svega i svačega, da se razumijemo, ali najmanje ima onih pravih prilika koje biste toliko željeli. No, iz ovog mora udvarača može se probrati pokoji oko kojeg bi se zaista vrijedilo potruditi. Samo treba da ih prepoznate.

Zdravlje. Oprez, oprez! Oprez u saobraćaju pogotovo, ali i oprez u hodanju, šetanju, trčanju, obavljanju bilo kakvih poslovnih ili kućnih aktivnosti. Postoji mogućnost povreda, budite obazrivi!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info