Vaga: Sedmični horoskop za period od 24.09.2018. do 30.09.2018.

0

Posao. Izlazite iz mraka i neke povučenosti, kada je posao u pitanju. Aktivira se vaše polje ličnosti i vrijeme je da konačno zablistate i izbijete u prvi plan. Vrlo aktivno ćete se uključiti u sve poslovne aktivnosti. Sada možete početi da praktikujete i ideje i planove koji su već duže vrijeme u vašoj glavi.

Možete imati početne prepreke i zastoje u svemu što budete radili, ali vaša je volja sada nesalomiva i ne postoji šansa da ovo ne prevaziđete!

Ljubav. Riječi su vaše oružje sada. Upotrebite ih da smirite strasti, da izgladite sukobe, da poboljšate razumijevanje sa emotivnim ili bračnim partnerom. Bošće vas neke situacije u mozak, ali naučite da je ponekad bolje prećutati. Mir se sada može očuvati, ali ćete vi morati da prepoznate šta je potrebno reći, a šta ne. To svoje oružje koristite da donesete mir, a ne da pokrenete rat.

Ukoliko ste sami, divni aspekti Merkura i Sunca iz vašeg znaka sa Marsom donose vam pojačanje komunikacije sa suprotnim polom. U vaš život sada može ući više osoba sa kojima vrijedi družiti se, bolje ih upoznati. Doduše, neki od vas će malo požuriti sa tim “upoznavanjem” i automatski ući u jednu strasnu, ali pomalo nestabilnu priču…

Zdravlje. I energetski se dižete, naročito od drugog dijela sedmice. Starije Vage neka obrate pažnju na kičmu, ekstremitete – mogućnost aktiviranja hroničnih problema.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info