Strijelac: Sedmični horoskop za period od 24.09.2018. do 30.09.2018.

0

Posao. Proći ćete mnogo bolje nego što očekujete. Iako će sedmica krenuti kroz naporan rad, kroz dosta obaveza i kroz teške kontakte sa poslovnim saradnicima, ipak će se atmosfera dosta brzo promijeniti.

Jedino na šta bi trebalo da obratite pažnju jesu sva administrativna i papirološka pitanja, jer tu možete napraviti greške. Vaše polje budućnosti, ali i podrške od strane drugih, jako se aktivira – slobodno računajte da će vam neki ljudi izaći ususret i pomoći vam!

Ljubav. Sa emotivnim ili bračnim partnerom možete imati naporan početak sedmice. Kao da ste oboje u nekom mračnom fazonu pa ćete se povući u tišinu ili ćete pak imati teške razgovore, pune međusobnog optuživanja i prebacivanja. Na svu sreću, ovo se može prevazići, jer će neke lijepe vijesti obradovati i vas i voljenu osobu i učiniti da lakše i otvorenije komunicirate.

Ukoliko ste jedan od onih Strijelaca koji razmišlja o prekidu odnosa sa partnerom – možda bi bilo bolje da sačekate da se neke stvari u vašoj glavi dodatno razbistre i poslože.

Ukoliko ste slobodni, privlači vas sve što je čudno, neuobičajeno, privlače vas osobe koje su ili zauzete ili koje vam nude neku vrstu povremenih kontakata.

Zdravlje. Potrebne su promjene u načinu ishrane, to vam je već negdje kristalno jasno. Stariji – manje tegobe sa kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info