Škorpija: Sedmični horoskop za period od 24.09.2018. do 30.09.2018.

0

Posao. Pun Mjesec u polju poslovne svakodnevnice donijeće vam ove sedmice da jurite i žurite i trčite i obavljatte šest poslova odjednom. Doduše, donijeće vam i kratak fitilj kada su neke kolege u pitanju, ali ako prevaziđete početni momenat nervoze, možete se lako dogovoriti.

U suštini, ovo je izuzetna sedmica za vas, iako ćete se umoriti i iscrpiti, ali nemojte žaliti truda! Neke situacije sada možete okrenuti za sto osamdeset stepeni, naravno – u svoju korist!

Ljubav. Nikako da uhvatite pravu ravnotežu u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Šarena sedmica, u kojoj će se smjenjivati izuzetno lijepi momenti sa voljenom osobom, sa onima koji vam donose napetost i nervozu i zbog kojih imate osjećaj da ćete eksplodirati od bijesa. Malo pričajte sami sa sobom, smirite se, iskulirajte. Ništa nije toliko strašno kao što vama povremeno izgleda.

Ukoliko ste slobodni i dalje ste u periodu koji je izuzetno povoljan za aktivnosti sa suprotnim polom. Vaša harizmatičnost i privlačnost vam otvara puteve, donosi udvarače, daje vam jednu izuzetno podsticajnu i emotivnim prilikama bogatu sedmicu. Uživajte u svemu što se dešava!

Zdravlje. Sem te neke unutrašnje nervoze, koja vas prati već neko vrijeme i koje trenutno ne možete da se oslobodite, povedite više računa i u saobraćaju ili prilikom svake vrste fizičkih aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info