Ribe: Sedmični horoskop za period od 24.09.2018. do 30.09.2018.

0

Posao. Neke promjene, koje postaju aktuelne na samom početku sedmice, dovešće do uzbune u vašoj glavi. Možete odreagovati neprimjereno, ishitreno pa je iz tog razloga možda bolje da malo sačekate da vidite u kom se pravcu situacija razvija. A taj pravac ne mora automatski biti loš…

U suštini, ovo vam nije loš period, samo je bitno da ne preuveličavate neke stvari i da ne shvatate sve suviše lično. Koliko god da to ne vidite i da mislite da nije tačno, vaše su pozicije sigurne i podršku imate.

Ljubav. Pun Mjesec u opoziciji sa Merkurom, koji vlada vašim partnerstvima, govori o tome da ćete u prvom dijelu sedmice imati problem da se dogovorite i usaglasite sa emotivnim ili bračnim partnerom. Biće početnih nesporazuma, ali na svu sreću onih koji se mogu lako prevazići. Ako malo sjednete i razmislite, brzo ćete shvatiti da ste u nekim situacijama pretjerano reagovali i moći ćete to da ispravite.

Ukoliko ste slobodni, povremeno imate osjećaj da vam ljubav skoro pa kucka na vrata. Onda pak upadnete u drugačiji fazon pa odbijate sve one koji bi željeli da vam se približe. Onima koji bi da vas osvoje zadali ste težak domaći zadatak, ali udvarači su vam izuzetno uporni i spremni da sačekaju svojih pet minuta.

Zdravlje. Sem problema sa ishranom, ne bi trebalo da imate većih problema. Jedino se kod starijih Riba mogu aktivirati hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info