Rak: Sedmični horoskop za period od 24.09.2018. do 30.09.2018.

0

Posao. Budite mudri i sa nešto više opreza funkcionišite u ovoj sedmici. Imate i te kako dobre mogućnosti da ostvarite i završite sve ono što želite, samo ako sami sebi ne dižete pritisak i ako polako idete ka svom cilju.

Povedite više računa o dokumentaciji, o dogovorima – sva papirološka, ali i komunikativna pitanja ne zbrzavajte, već tri puta provjerite da li je sve po vašim željama i idejama. Na ovakav način bićete više nego zadovoljni rezultatima koje postignete.

Ljubav. Pun Mjesec, vladar vašeg znaka, i njegova opozicija sa Suncem i Merkurom u vašem polju doma, govore o tome da će se komunikacija i odnos sa partnerom u ovoj sedmici, naročito u njenoj prvoj polovini, destabilizovati. Mjerite svoje riječi, ne napadajte automatski drugu stranu prije nego što provjerite da li uopšte imate razloga za to. Nemiri su prisutni kod vas, ali ih možete iskulirati. Sve će izgledati potpuno drugačije u drugom dijelu sedmice.

Ukoliko ste slobodni, to je sada samo vaš izbor. Sve oko vas je živo, aktivno, sve vrvi od dešavanja, susreta, flertovanja, ponuda i udvaranja od strane suprotnog pola. Izuzetno interesantna komunikacija sa nekim osobama. Prepustite se i uživajte.

Zdravlje. Kod mlađih Rakova vrlo dobra zdravstvena situacija. Stariji – manji problemi sa ekstremitetima, naročito rukama. Sve vam ide od kičme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info