Ovan: Sedmični horoskop za period od 24.09.2018. do 30.09.2018.

0

Posao. Dobre vijesti vas očekuju, pogotovo ukoliko ste nezaposleni ili želite da promijenite posao. U kontaktu ste sa pravim ljudima koji vam daju podršku i zajedničkim snagama možete ostvariti mnoge ciljeve.

Vi jeste neko ko je individualac i sve volite da radite na svoj način, ali sada udruživanje i timski rad daju mnogo bolje rezultate od onih koje postižete samostalno. Imate odlične mogućnosti za dogovore koji su vam važni, jer ćete biti vrlo energični i ubjedljivi u poslovnim kontaktima.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem znaku i njegova opozicija sa Merkurom, prenaglašavaju preosjetljivost i kod vas i kod partnera. Oboje ste lako uvredljivi, suviše emotivno i lično shvatate svaku riječ druge strane i bar prvih par dana u ovoj sedmici mogu donijeti netoleranciju, loše raspoloženje, problematičnu komunikaciju. Ne pravite nikakve “rezove” niti donosite važne odluke u ovakvom stanju. Sačekajte koji dan da se situacija smiri i glave rashlade.

A slobodni? Toliko puno novih osoba oko vas, toliko zanimljivih kontakata i susreta, od kojih će vam neki baš prijati. Ali ne zaboravite – ovo je period za strast, za dobru zabavu, uživanje i avanturu – ne očekujte i ne tražite stabilnu ljubav, jer teško da ćete je naći…

Zdravlje. Odličan je trenutak za kretanje, rekreaciju, fizičke aktivnosti bilo koje vrste. Izuzetno će vam prijati da budete u pokretu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info