Lav: Sedmični horoskop za period od 24.09.2018. do 30.09.2018.

0

Posao. Dodatno ćete se pokrenuti – u ovoj sedmici ništa vam nije teško! Imate snagu i energiju, ali imate i upornost pa ćete uspijevati da prevaziđete prepreke koje se javljaju kroz okolnosti, ali i kroz neke ljude koji pokušavaju da vas usporavaju.

Rokovi za završetak nekih projekata ili obaveza se mogu skratit pa ćete pomalo “juriti vrijeme”, ali sve uspijevate da završite u posljednjem trenutku! U ovoj sedmici vaši nadređeni “treniraju strogoću” – pustite ih, ne natežite se sa njima bez prijeke potrebe.

Ljubav. Morate se više otvoriti, spustiti loptu, poboljšati komunikaciju sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ne ide više na način uslovljavanja, inaćenja, tvrdoglavljenja, idenja iz krajnosti u krajnost. To samo destabilizuje vaš odnos i ne donosi vam ništa dobro. Sada razgovarajte i vidjećete koliko se brzo neki problemi mogu riješiti!

Ukoliko ste sami, evo nekih prijatnih osoba, evo dobre i zanimljive komunikacije, evo novih poznanstava! Mogu vas privući osobe koje upoznajete kroz posao, ali i oni sa kojima se upoznajete preko kruga prijatelja ili izlazaka. Iako će priča biti odlična, ne očekujte ulazak u vezu preko noći. Sve ide nekim svojim tokom, što znači – vrlo polako…

Zdravlje. Stariji Lavovi bi mogli da prošetaju do svog doktora i urade neke osnovne kontrole, čisto provjere radi. Mlađi – nešto više umora u ovoj sedmici, energetski se dosta trošite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info