Jarac: Sedmični horoskop za period od 24.09.2018. do 30.09.2018.

0

Posao. Očekujte nove ponude, ali i pokretanje svih vrsta dogovora. Možda vam početne ponude i neće odgovarati u potpunosti, ali sada možete izdejstvovati i povoljnije uslove za sebe!

Po pitanju postojećih obaveza bićete vrlo ažurni i daćete sve od sebe da završite ono što ste započeli. Sada je vrijeme da se aktivirate i da pokrenete ono o čemu ste već dugo planirali. Planete vas podržavaju, vrijeme je za akciju!

Ljubav. Partner i vi nećete imati baš mnogo vremena jedno za drugo u prvoj polovini sedmice. Doduše, možda je i bolje da se malo zaobilazite, jer postoji mogućnost za probleme u komunikaciji i za teške dogovore. Druga strana vam može i prebaciti nešto ili po pitanjima novca ili zbog vaše opsjednutosti poslom i ličnim obavezama. Iskulirajte. Bolje prilike za vas, mirniji i skladniji period, idu u drugom dijelu sedmice.

Ukoliko ste sami, koristite ovu Veneru, koja se tako lijepo smjestila u vaše polje prijatelja, društvenih mreža, izlazaka. Ne propuštajte neke prilike i pustite osobe, koje se motaju oko vas, da vam priđu. Ne izigravajte nedodirljivu osobu i malo spustite te barikade koje ste podigli.

Zdravlje. Manje tegobe i to uglavnom kod starijih. Mlađa generacija bi trebalo da se osjeća jako dobro. Samo malo regulišite ishranu i sve će biti u redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info