Djevica: Sedmični horoskop za period od 24.09.2018. do 30.09.2018.

0

Posao. Odlične ideje, inventivnost, kreativnost, dobra ubedljivost I sposobnost da se lako podvučete pod kožu sagovornicima – sve to će vas pratiti tokom ove nedelje. Očekujte početne zastoje I prepreke, jer izgleda da bez njih ne možete da prođete, ali u tim momentima ne odustajte!

Svi zastoji se mogu prevazići i nekima od vas će se otvoriti i te kako zanimljive nove ponude i poslovi. Sada u svoj život privlačite ljude sa kojima možete graditi svoju poslovnu budućnost!

Ljubav. Trudite se da birate riječi u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, ali to povremeno neće biti baš lagan zadatak. Evidentno je da vam neke stvari, situacije ili izjave od strane voljene osobe smetaju. Nemojte samo izabrati da se povučete u tišinu, jer to će biti najgori mogući potez. Pričajte, čak i kad vam do pričanja nije.

Ukoliko ste slobodni, za vas u ovom periodu nema zime. Slijede vam nova poznanstva, zanimljivi kontakti sa suprotnim polom i više osoba koje će se svojski truditi oko vas, donoseći vam da se odlično osjećate u svojoj koži. Posebno su dobre prilike onima koji su zaposleni, jer vam poslovni segment kao na tacni nudi mogućnosti za ljubav.

Zdravlje. Iako ćete imati povremene padove energije, u suštini se osjećate više nego dobro. Kod starijih Djevica moguće je aktiviranje hroničnih tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info