Blizanci: Sedmični horoskop za period od 24.09.2018. do 30.09.2018.

0

Posao. Imate dobre ideje, dobre planove. No, više puta ste se nezgodno opekli time što ste žurili i trčali pred rudu i ove sedmice ćete biti dosta oprezniji, mjeriti svaku svoju riječ i potez. Biraćete s kim dijelite informacije i kome poklanjate svoje povjerenje.

Na dnevnom nivou, bićete zaista maksimalno posvećeni svojim obavezama i vrlo odgovorni. Dobra komunikacija sa kolegama i poslovnim partnerima pomaže vam da završite na vrijeme sve ono što je neophodno.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, uglavnom ćete funkcionisati po principu: “Imamo zajednički cilj, planove, namjeere, dogovore pa hajde da ih ostvarimo”. I to ostvarenje će ići solidno, tu nema šta da se priča. Problem je onaj emotivni dio koji je u ovoj sedmici nekako u desetom planu. Dakle, sve intelektualno će vam ići, sve emotivno će klackati. No, biće bolje u narednoj sedmici.

Ukoliko ste slobodni, sve što se za posao vezuje donosi vam zanimljive momente i još zanimljivije osobe. Ulaze vam u život privlačne, harizmatične, pomalo čudnovate, ali vrlo interesantne osobe. Ima tu lijepih varnica, ima peckanja, flertovanja, ima strasti. Nije loše, nimalo. Neko vas može u potpunosti opčiniti…

Zdravlje. Mogućnosti urinarnih infekcija kod mlađih Blizanaca, kao i problemi sa kožom i alergijama. Stariji – problemi sa kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info