Bik: Sedmični horoskop za period od 24.09.2018. do 30.09.2018.

0

Posao. Iako će ova sedmica biti za vas prilično dobra i plodonosna za sva pitanja u poslovnom segmentu, ipak će vas mentalno iscrpiti. Non stop ćete imati utisak da morate oko svega da se ubjeđujete, natežete, borite – kao da ništa ne može da ide jednostavno i nekim mirnim tokom.

Sa nadređenima se, generalno gledano, dobro kopčate i slažete, ali vi lično smatrate da stvari treba raditi na drugačiji način. Ako ste privatnik, iako su vaše ideje dobre, trebalo bi da poslušate i savjete sa strane – nisu nimalo loši po vas.

Ljubav. Sada se treba potruditi i maksimalno poboljšati komunikaciju sa voljenom osobom, iako se mora priznati da vam to neće biti lagan zadatak. Vaši strahovi, nesigurnost, čak i ljubomora posebno su naglašeni tokom ove sedmice i biće vam teško da ih prevaziđete.

Čini vam se da partner suviše olako gleda na vaš odnos i to vas izuzetno nervira. No, trudite se. Znate kako se kaže: “Lijepa riječ i gvozdena vrata otvara”, a ove sedmice je pravi trenutak za tako nešto!

Ukoliko ste slobodni, poslovni segment vam daje prilike za kontakte sa interesantnim osobama. Takođe, vaš krug prijatelja, ali i društvene mreže, daju vam šansu da ostvarite zanimljivu interakciju sa suprotnim polom.

Zdravlje. Hronične tegobe mogu se aktivirati, naročito kod starijih Bikova. Mlađi, mogućnosti bakterioloških i virusnih infekcija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info