Vodolija: Sedmični horoskop za period od 17.09.2018. do 23.09.2018.

0

Posao. Budite vedri, otvoreni, spremni za dogovor i komunikaciju čak i kad vam do toga nije. Da se ne lažemo, jako će vas nervirati ili smarati neke osobe, ali šta da se radi. Ukoliko su vam potrebne za posao, nabacite osmijeh od uva do uva i istrpite. Ista je varijanta i sa nadređenima.

To što vi zaista mislite o nekim osobama, zadržite za sebe. Ne brinite, na dobrom ste putu, iako povremeno smatrate da vas prepreke konstantno sapliću.

Ljubav. Budite raspoloženi, budite puni optimizma i dobre energije – u suštini, budite najbolja verzija sebe! Na taj način ne samo da će u vašim emotivnim i bračnim relacijama sve funkcionisati odlično, već ćete čak i pojačati bliskost sa partnerom. Ukoliko budete “nadžak” (kao što umijete ponekad), onda će sve ići nekim drugim putevima, ne toliko glatkim i slatkim.

Slobodni, usamljeni ste samo ako to hoćete. Inače, kad se pogleda realno, taj Mars u vašem znaku donijeće interesovanje suprotnog pola, ali donijeće i vašu spremnost za akciju. Sigurno je da oko vas postoje osobe koje su vam zanimljive ili koje žele da vas osvoje. Vi sad gledajte šta ćete sa njima. Trošite tu strast koje ste puni!

Zdravlje. Taj stres je tu pa je tu. Ne možete mu ništa, ali ne može ni on vama. Bacite se na rekreaciju, istjerajte ga na znoj i trošenje energije!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info