Vaga: Sedmični horoskop za period od 17.09.2018. do 23.09.2018.

0

Posao. Poslovni segment malo varira tokom ovog perioda i jako će vam smetati što ni u koga i ni u šta ne možete da budete sigurni sto posto. Da se razumijemo – ništa nije toliko strašno, ali će se vama činiti da ste non stop na nekoj klackalici i da čas stojite, a čas morate da jurite dvjesta na sat.

Malo vas umara cijela ova situacija, ali šta da se radi – skupite sve svoje snage i borite se. Od drugog dijela sedmice počinje da vam se vraća entuzijazam i želja za pokretom i promjenama. Biće ovo sve u redu.

Ljubav. U partnerskim odnosima se u jednom momentu osjećate super, a već u drugom kao da ste sputani. Neke nesigurnosti mogu izbijati iz vas tokom ove sedmice pa možete početi da uslovljavate voljenu osobu ili pokušavati da je na neki način kontrolišete. Ukoliko možete, izbjegnite ovakva ponašanja, pogotovo što je više nego izvjesno da nemate razloga za njih. Živite ljubav, strast i divne i raspoložene trenutke sa voljenom osobom.

Slobodne Vage mogu ući u tajnu emotivnu priču sa osobom koja je ili zauzeta ili koja nije spremna da se obaveže na nešto više od povremenih seksualnih kontakata. Da će vam biti zanimljivo – hoće, sigurno! Da li ćete biti zadovoljni i mirni? To je već neko drugo pitanje…

Zdravlje. Pored problema sa ishranom, koju definitivno treba kontrolisati, bićete osjetljivi i na sve viruse i bakterije. Moguće su manje tegobe i sa žlijezdama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info