Škorpija: Sedmični horoskop za period od 17.09.2018. do 23.09.2018.

0

Posao. Da je dobro – jeste. Da ste zadovoljni – niste. Pa šta da se radi, ne može se baš sve uklopiti i završiti preko noći. Činiće vam se povremeno da što više žurite, više kočenja i prepreka sa strane imate. Na svu sreću pa vam je energija u ovom periodu luda potpuno, tako da čak i kada vas zaustave, samo ćete predahnuti i nastaviti da gurate.

Osjećate promjene u kostima i toliko želite da ih što prije prigrlite, da ćete biti spremni da se do krajnjih granica potrošite samo da stignete do njih. Super ste, samo naprijed!

Ljubav. Uznemirenost, sa razlogom ili bez, postoji u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Nije lako povremeno izaći na kraj sa burama i kovitlanjima osjećanja koja se smjenjuju kao na traci u vama. Čas ste nezadovoljni, čas prezadovoljni. Koristite tu kombinaciju Venere i Jupitera u svom znaku – možete je okrenuti na maksimalno dobro, na ljubav, na privrženost, na strast. Volite do koske!

Oni koji su sami to će i ostati samo ukoliko budu željeli. Emotivne prilike vam stoje bukvalno sa svih strana, vaše je samo da li hoćete i želite da date nekim osobama šansu. Doduše, vi se sada možete u potpunosti i zatvoriti, pogotovo ako osjećate veliku naklonost i strast prema nekome ko je zauzet.

Zdravlje. Grlo, problemi sa virusima i bakterijama, hormoni, urogenitalni trakt. Ovo su sve tačke koje su potencijalna žarišta za probleme. Potrebno vam je više kretanja i fizičke aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info