Ribe: Sedmični horoskop za period od 17.09.2018. do 23.09.2018.

0

Posao. Ćutite i smješkate se na poslu. Šta li mislite, to je već neko deseto pitanje. Kada bi oni oko vas, najprije kolege, znali šta vam je u glavi, vjerovatno bi popadali u nesvijest. Ali, vi ste trenutno svjesni da jedino ovakav način može da vam donese mir i zato ga i praktikujete.

Čekate svoje vrijeme, a sigurni ste da će ono i doći. I hoće, da znate. Za sada radite i gradite u potaji, aktivirajte svoje planove, kontaktirajte neke osobe, otvarajte sebi polako vrata koja će tek u narednom periodu dati svoje plodove.

Ljubav. Malo vas strast drma, pojeli biste voljenu osobu samo da možete. U drugom momentu podbode vas ljubomora pa podozrivo pratite svaki partnerov pokret. Onda uđete u fazu kad cvrkućete kao ptičica, samo zasipate drugu stranu lijepim i nježnim riječima. Nakon toga, imate vi i onu fazu kada svaka partnerova riječ u vama izaziva bijes i tejra vas na raspravu. Nije vama lako sa vama. A ni voljenoj osobi nije baš lako da vas istrpi…

Slobodni, prilike imate, mogućnosti imate, one koji su zainteresovani za vas takođe imate. Sve imate, osim toga da se vi pokrenete. Vi hoćete pa nećete pa možda biste pa ne biste nikako…

Zdravlje. Starijima moguć manji pad imuniteta. Mlađi pripadnici znaka bi trebalo da češće borave na svježem vazduhu, u prirodi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info