Rak: Sedmični horoskop za period od 17.09.2018. do 23.09.2018.

0

Posao. I pored vrlo zanimljivih dešavanja na emotivnom planu, poslovni segment bi trebalo i dalje da vam bude prioritetan, baš iz razloga što vidite da se sve komeša i da iz toga možete izvući jako dobre prilike za sebe.

Konkretni potezi i dešavanja vas očekuju, naročito u drugom dijelu sedmice, kada će se sve dodatno ubrzati. Ukoliko želite nešto da mijenjate, da pokrećete nešto novo, ukoliko tražite posao – sada je pravi trenutak. Prijatelji i ljudi sa kojima ste u kontaktu otvaraju vam i neke nove mogućnosti.

Ljubav. Od samog početka sedmice upašćete u neke sitnije probleme sa partnerom. Komunikacija neće funkcionisati kako treba, nećete uspijevati da se dogovorite ni oko najosnovnijih pitanja i ukoliko dozvolite da ovo utiče na vas, možete biti prilično hladni i distancirani jedno prema drugom. Sve se može riješiti ako postoji volja i želja pa ne dozvolite da ovo utiče na vaš odnos.

Samci vide da su postali posebno interesani suprotnom polu. Na sve strane slijede vam zanimljivi kontakti i poznanstva. Bićete fascinirani nekim ko se ne “lomi” oko vas, ko je vrlo odmjeren, ali iz koga prosto izbija harizmatičnost i neka čudna i luda energija koja vas jako privlači.

Zdravlje. Zdravlje bi moglo biti osjetljivo, naročito kod starijih Rakova. Mogući su problemi sa virusima i bakterijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info