Ovan: Sedmični horoskop za period od 17.09.2018. do 23.09.2018.

0

Posao. U poslovnom segmentu može biti nekih napetih momenata sa partnerima, saradnicima, kolegama, ali ako prevaziđete početni momenat koji je i najburniji, možete pronaći rješenje i to vjerovatno u drugom dijelu sedmice. Zato, ne žurite sa odlukama, ali ni nemojte istjerivati svoju volju.

Imate podršku ljudi koji su vam važni što će, kako sedmica bude odmicala, postajati sve jasnije i izraženije. Mogućnosti za promjene poslovnog usmjerenja, nove projekte ili čak prelazak na novo radno mjesto.

Ljubav. I ove sedmice su strasti na prvom mjestu, bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik ovog znaka. U emotivnim ili bračnim pričama smanjite napetost i nervozu, ne bježite u društvo prijatelja već više vremena posvetite voljenoj osobi. Njeno ponašanje možda nije lako tolerisati, jer je previše zahtjevna, kritična i varira sa raspoloženjem, ali šta da se radi – vaša je pa se snalazite kako znate i umijete.

Oni koji su slobodni su u periodu kada lako mogu osjetiti čari fatalne privlačnosti. Osvajate lako (ili vas osvajaju, zavisi sa koje strane posmatrate), dobro se provodite i u ovom trenutku zaista ne razmišljate o nekim ozbiljnim pričama. Samo hoćete da se zabavite, a vrijeme neka pokaže da li nešto može postati trajno.

Zdravlje. Osjetljivo grlo, mogućnosti za manje prehlade. Kod starijih Ovnova – prenapregnut kardio vaskularni sistem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info