Lav: Sedmični horoskop za period od 17.09.2018. do 23.09.2018.

0

Posao. U periodu ste koji je poslovno dobar, iako se vi lično ne osjećate baš fenomenalno i smatrate da previše vremena gubite na neke nepotrebne sitnice. Pomalo vas smara papirologija, smaraju vas kontakti sa nekim ljudima, ali nemojte gledati usko – ovo su koraci koji su neophodni da biste stigli do svojih ciljeva.

Neki od vas će već tokom ove sedmice konkretizovati jedan posao ili bitnu saradnju, dok će drugi sve to prolongirati za početak naredne sedmice.

Ljubav.  I dalje ste u fazi preokreta i velike promjenjivosti kada su partnerski odnosi u pitanju. Ne uslovljavajte jedno drugo, ne pokušavajte da kontrolišete ili da se inatite i sve će funkcionisati više nego dobro. Veliku energiju, koja u ovom trenutku postoji, usmjerite na živost, dobro raspoloženje, na strast i akciju sa voljenom osobom i uživaćete u danima koji vam predstoje.

Slobodni neka očekuju iznenađenja. Nove osobe vam bukvalno uskaču u život, donoseći vam dobro raspoloženje, mnogo izlazaka i druženja i fantanstičnu komunikaciju. Može vas zainteresovati osoba sa kojom imate razliku u godinama, što nikako neće predstavljati prepreku za obostrano uživanje.

Zdravlje. Mogle biste da provjerite hormonski status i da uradite kontrolu kod ginekologa. Generalno gledano, ne osjećate se nimalo loše.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info