Jarac: Sedmični horoskop za period od 17.09.2018. do 23.09.2018.

0

Posao. Maksimalno ste posvećeni poslu i obavezama i svoju odgovornost ste uključili na najjače. Baš iz tog razloga izuzetno vas nervira što se dešavaju zastoji, ne vašom krivicom, ali su svakako prisutni. Ne dozvolite sebi da “padate” zato što nešto morate raditi iz više pokušaja ili ponavljati priče koje ste već sto puta ispričali.

Shvatite da ne funkcionišu svi isto kao vi. Bitno je da vi gurate, doduše polako, ali idete ka ostvarenju onoga što ste planirali. Ništa nije loše, samo je sporije nego što biste voljeli.

Ljubav. Od samog početka sedmice imaćete jedan manji pad raspoloženja. Možete postati nesigurni, okrenuti samo sebi i svojim problemima i odjednom se zatvoriti prema voljenoj osobi ili bračnom partneru. Šta god da vam se dešava u glavi, šta god da vas muči i opterećuje može se riješiti, prije ili kasnije, ali ne dozvolite da odnos sa voljenom osobom zbog toga trpi.

Slobodni, neko jako privlači vašu pažnju, ali trenutno ne pokazujete namjeru da nešto konkretno i uradite. Što je najinteresantnije, ni druga strana ne radi ama baš ništa, iako je evidentno da je vrlo zainteresovana za vas. Tako vas dvoje ćutite i čekate da ona druga osoba napravi prvi potez…

Zdravlje. Nešto slabiji imunitet kod starijih pripadnika znaka. Takođe, možete imati i reumatskih problema. Mlađi – pojačajte ishranu i više se krećite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info