Djevica: Sedmični horoskop za period od 17.09.2018. do 23.09.2018.

0

Posao. Planete se pred kraj sedmice sele u vaše polje posla i novca, što će dodatno aktivirati ove segmente. U svakom slučaju, očekuju vas mnogobrojni kontakti i dogovori, a neke prilike bi mogle da vam se otvore bukvalno kao na dlanu.

Vi ste već u periodu kada možete napraviti velike promjene, a to će se sada samo dodatno aktivirati. Dajte svakoj ponudi šansu, svakoj osobi koja želi da komunicira sa vama priliku, jer nikad ne znate ko i šta vam može otvoriti vrata ka budućnosti.

Ljubav. Sa emotivnim ili bračnim partnerom ste i dalje u periodu koji donosi stabilnost i mir. Jedino biste mogli da u prvom dijelu sedmice obratite više pažnje na komunikaciju, jer može biti nekih iskakanja i nesporazuma. Takođe, nemojte da se tvrdoglavo držite svojih stavova, budite spremniji na kompromis i sve bi trebalo da funkcioniše kako treba.

Oni koji su slobodni privlače pažnju suprotnog pola gdje god da se pojave. Ljubavne prilike vas čekaju na sve strane, a samo od vas zavisi kome ćete pokloniti svoju pažnju. Neko koga već poznajete, možda i duži vremenski period, izuzetno se aktivira i pokazuje vam svoju zainteresovanost. Moguć je ulazak u emotivnu priču.

Zdravlje. Grlo i pluća su osjetljivi pa ćete biti podložni respiratornim infekcijama. Uzimajte više čajeva, vitamina – ojačajte svoj imunitet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info