Blizanci: Sedmični horoskop za period od 17.09.2018. do 23.09.2018.

0

Posao. Početkom sedmice ne žurite sa nekim razgovorima, ne skačite sami sebi u usta nekim izjavama, prosto rečeno – bolje se ućutite i sačekajte pogodan momenat. Informacije koje budete dobijali mogu vas jako zbuniti i učiniti nesigurnima, zato ih prvo provjerite prije nego što odreagujete.

Onima koji su pokrenuli dogovore sa strancima slijedi realizacija i konkretizacija i to u drugom dijelu sedmice. Nekima od vas otvoriće se iznenada odlična poslovna šansa ili ponuda.

Ljubav. Sa partnerom, tokom ove sedmice, zaobiđite neke ozbiljnije teme i pokušajte da oživite vaš odnos kroz više podsticajnih zajedničkih aktivnosti, kroz realizaciju planova, kroz izlaske ili druženje sa prijateljima. Strasti se bude između vas i naročito će biti zanimljivo u danima vikenda. Iskoristite ovaj period da poboljšate kvalitet vašeg odnosa.

Slobodni su i dalje u periodu kada su vrlo aktivni – upoznajete nove osobe, non stop ste u nekim dopisivanjima, flertovanjima, razgovorima. Sa osobom koja vam se izuzetno dopada možete pred kraj sedmice ostvariti i nešto konkretnije – možda izuzetno zanimljiv izlazak ili čak početak emotivne priče. Vaše polje ljubavi se aktivira na pravi način – samo nemojte nazad u prošlost!

Zdravlje. I dalje vam stoje problemi sa grlom. Oni koji i inače imaju problem sa štitnom žlijezdom neka odrade kontrolu kod doktora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info