Bik: Sedmični horoskop za period od 17.09.2018. do 23.09.2018.

0

Posao. Već imate dosta posla, a čini vam se da obaveze iz dana u dan konstantno rastu, tako da ćete u danima vikenda vjerovatno već biti kao iscijeđen limun. I ove sedmice računajte na neprdviđene promjene, situacije u kojima morate da žurite i pritisak nadređenih na vas.

Ne snalazite se vi u svemu ovome loše, naprotiv, ali malo vas umara ta konstantna borba na dnevnoj bazi. U drugom dijelu sedmice otvoriće se prilika za interesantnu poslovnu priču ili novu ponudu.

Ljubav. Čudan odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Tu ste, a kao da niste. Zajedno ste, a kao da vas kilometri razdvajaju. Pričate, ali ne o onome što je suštinski bitno za vašu vezu, već se vrtite oko nekih nebitnih stvari i situacija. I u jednom i u drugom je neka pritajena nervoza, osjećaj nepripadanja i nezadovoljstva, ali niko ne želi da priča o tome…

Samci, vjerovatno u ovoj sedmici ni sami ne znate šta suštinski želite. Ne prija vam samoća i željeli biste pored sebe osobu koju možete voljeti, ali uporno odbijate udvaranje nekoga ko pokušava da vam se približi. Lakše ćete ostvarivati interesantnu komunikaciju sa nekim ko ne živi blizu vas.

Zdravlje. Oslabljen imunitet pa treba čuvati grlo i respiratorne organe. Moguć hormonski disbalans. Kod starijih Bikova – urogenitalni trakt.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info