Septembar: 10 trenutno najpopularnijih frizura

0

“Ako ne možeš promijeniti ništa drugo onda bar promijeni frizuru”, izreka je koju smo čuli tako mnogo puta, a koja se i bezbroj puta potvrdila tačnom. Ukoliko ste planirale da malo promijenite izgled ovog mjeseca, preporučujemo vam sljedećih deset frizura.


Neka vaša kratka frizura bude odvažna! Glatke i elegantne strane prelaze u podignute šiške koje dodatno ističu prekrasne crte lica.


Duboke nijanse crvene boje dodatno poboljšavaju ovaj stil stvarajući samouvjeren izgled koji laska svakoj dami.


Ova prekrasna pixie frizura naglašava ukupni stil pomoću kratkih šiški koje su nježno prebačene u stranu i razbarušenih pramenova na vrhu.


Svijetla platinasta nijansa daje fantastičan izgled ovom elegantnom stilu koji je odličan za sve prilike.


Popularna boja bakra u kombinaciji sa platinastim nijansama učiniće pravo čudo za vaš izgled, a posebno ako je riječ o kraćoj frizuri.


Asimetrična paž frizura pomoći će vam da izgledate odlično, a posebno ukoliko je ona nježnih nijansi putera.


Šiške koje prekrivaju obrve i stepenasto ošišana kosa sa prednjim krajevima koji završavaju par centimetara ispod brade stvaraju frizuru koju nose dame koje imaju stila.


Stepenasto ošišana kosa čiji nježni uvojci boje meda padaju ispod ramena dodatno je poboljšana dugim šiškama koje su prebačene u stranu.


Duga i blago valovita kosa čini frizuru koja odgovara baš svakoj dami i baš svakoj prilici.


Volumen na vrhu koji prerasta u šiške i blago razbarušena tekstura čine frizuru koja se može nazvati i “elegantna buntovnica”.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info