Vodolija: Sedmični horoskop za period od 10.09.2018. do 16.09.2018.

0

Posao. Saturn, vaš vladar, u trigonskom je aspektu sa retrogradnim Uranom, suvladarem vašeg znaka. Na to i Mars ulazi u vaše polje ličnosti. Nešto staro sada postaje novo. Nešto o čemu se pričalo, dogovaralo, razmišljalo, sada se aktivira.

Vi ćete tokom ove sedmice biti žestoko ubačeni u mašinu – aktivni, bez momenta stajanja, ali neće vam biti nimalo žao zbog toga – rezultati su tu, na dnevnoj bazi, i samo vas dodatno podstiču da djelujete. Sa nadređenima budite fini – možete vi to, kad hoćete.

Ljubav. Mars je ponovo u vašem znaku od utorka. Sa pozitivne strane, dobićete jedan ogroman priliv energije koji tako lijepo i podsticajno možete iskoristiti i kroz strast i kroz neka fina dešavanja i akcije sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Sa negativne, postaćete malo nervozni i možete iznenađivati osobu sa kojom ste svojim praskanjima i promjenama raspoloženja. Sa malo volje i truda, sve će biti dobro. Iskulirajte povremeno…

Oni koji su slobodni mogu ostvariti jači kontakt sa osobom koja im već neko izvjesno vrijeme “zapinje za oko”. Nije problem, možete ući u neko ljubavisanje, samo je pitanje da li je to samo avanture i zabave radi ili tu može biti i nešto ozbiljnije…

Zdravlje. Kod starijih se mogu ponovo aktivirati tegobe sa krvnim pritiskom. Kod mlađih, virusne i bakteriološke infekcije. Prekontrolišite se povremeno kod doktora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info